Zoutkamer Overloon

Wat is een zoutkamer?

De naam zegt het al, de zoutkamer is een ruimte waarvan de muren, het plafond en de vloer compleet bedekt zijn met zout.

Via een verwarmings- en ventilatiesysteem worden de temperatuur, de luchtvochtigheidsgraad en het antibacteriële microklimaat van een natuurlijke zoutgrot precies nagebootst.

 

Daarnaast worden door de “dry-salt-aerosol-halogenerator” (een medisch goedgekeurde zoutgenerator) minuscule zoutpartikeltjes in de lucht rond geventileerd. De grootte en de concentratie van deze deeltjes wordt continu gecontroleerd en bijgesteld.

Regelmatig verblijf in een zoutkamer draagt bij aan verbetering van de conditie van patiënten met allerlei klachten van longen en de huid.

 

Het heeft door de antibacteriële en ontstekingsremmende werking een preventieve werking bij verkoudheid, griep, sinusitis, allergische reacties van de neus en bovenste luchtwegen. Het werkt weerstand verhogend, reinigend en optimaliseert de conditie bij Astma, Bronchitis, COPD. Ook is gebleken dat er verbetering kan optreden bij huidklachten zoals Acné, Eczeem en Psoriasis.

Natuurpraktijk Vellir & Zoutkamer Overloon

 

Holthesedijk 6

5825JG Overloon

Tel: 06-81480551

Email: Info@natuurpraktijkvellir.nl

Openingstijden

 

Dinsdag, woensdag en donderdag op afspraak

 

Deze website gebruikt geen cookies.

Privacyverklaring

Klachtenregeling

Copyright © 2021 Vellir